Hoppa till innehåll

Om oss

Nu undrar du säkert vilka 4-verkeriet är för några. Här har du oss!

CHÄF & Schlaget

William Kaul Aronzon

Som chäf är jag ytterst ansvarig för att arbetet drivs framåt och gör mitt yttersta för att se till så gruppen mår bra och känner sig trygga i sitt arbete. Mitt ansvar är också att representera festeriet i olika sammanhang och hantera samarbeten mellan olika föreningar. Chäfsposten innebär att man får en inblick i alla posters arbeten och fläta samman dessa så det blir bangerevenemang här på LiU!


KASSÖR

Gabriella Kawrje

Som kassör är jag ytterst ansvarig över 4-verkeriets ekonomi och ser till att den går runt. Jag är ett stöd till de övriga medlemmarna i 4-verkeriet när de gör sina budgetar och vägleder dem så att alla budgetar går ihop och ser rimliga ut.


ÖL & BAR

Felix Svensson

Som Öl&Bar löser man all dryck till våra event. Detta gör att du får äran att brygga fulvin i mängder och lyssna på tunnorna när de puttra på hela natten lång. Jag sökte 4-Verkeriet för gemenskapen och chansen att träffa otroligt många nya människor!


PR & INFO

Elinor Dahlman

Pr & Info innebär att få 4-Verkeriet att synas och höras på LiU samt utanför. Det är mycket sociala medier, följ oss överallt för att få info om våra evenemang och andra skojigheter. Det är även pepp i märkesbacken och lunchtävlingar som alla studenter kan ta del av. Som filmansvarig har jag översyn över våra taggfilmer och dylikt som kommer upp på sociala medier, så jag får leka producent.


LJUD & LJUS

Sandra Karlsson

Ljud och Ljus är vad som ser till att festen alltid blir maxad! Som namnet antyder ser jag till att allt som rör ljud och ljus finns på plats för alla våra event. En av uppgifterna är att boka feta artister som kan förgylla våra otroliga fester!!


INTENDENT & TRANSPORT- BYGG

Anton Eriksson

Som Logistik & Bygg ansvarar jag för att allt material infinner sig på rätt plats vid rätt tidpunkt. Jag ansvarar även för bygga roliga saker inför våra evenemang.


MAT & SITTNING

Sara Egeld

Ingen fest är lyckad utan god mat att dela i gott sällskap! Mitt ansvar är att laga och servera mat på våra evenemang samt att ordna och dekorera sittningar till glada studenter.


PERSONAL

Kajsa Wideqvist

Under 4-Verkeriets år anordnas en rad olika event, både på kårhusen men också runt om på campus. Mitt jobb som personal är därför att ansvara över alla arbetare under de evenemang vi anordnar. Detta innebär både att skriva avtal och kontrakt med andra festerier, men också att göra scheman och ha stenkoll på festens upplägg samt vilka som gör vad!


SPONS

Hugo Axelsson

Som spons är jag ansvarig för att ha kontakt med företagsvärlden och lösa lite pengar och annat kul inför våra event! Som väder löser jag så att vädret följer mitt humör.


PAINT

Isa Oldin

Paint posten, som två personer delar på, ansvarar för allt tryck och design inför de events och alla andra festligheter som 4-Verkeriet styr i. Vi skapar design och tryck inför posters, affischer, lakan, märken mm.


PAINT

Wolf Koot

Inför evenemang samlar vi Paints inspiration och designar allt via photoshop eller andra liknande program och sedan skickar in för tryck! Vi är även ansvariga för övrigt PR-tryck som t.ex profilbilder och omslagsbilder på Facebook som vi har under våra veckor inför evenemang.


Schlaget

Harald Selin

Som Schlaget är du projektledare för den storslagna festhelgen Schlaget. Det innebär en hel del planering och fix. Du är lagansvarig för 4-Verkeriet, vilket bla innebär att du får sköta kontakten med en hel del fantastiska lag som deltar i festhelgen Schlagets gyckeltävling!


4verkeriet logotyp

BILJETT & BOKNING- GYCKEL

Biljett, Bokning & Gyckel är det mitt ansvar att boka det mesta som behövs som lokaler och annat gott. Jag ser även till att biljetter hamnar i de rätta händerna för alla våra evenemagn. Det är även mitt ansvar att se till att 4V levererar de fetaste gycklerna.