Oliwer – Schlaget & Personal

oliwer_redigerad

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Namn: Oliwer “Bruliwer” Schultz
Hemhemma: Norrköping, bönderras Mekka
Årgång: 1995, mustigt år för finsmakaren
Studerar: Biologi, kandidatprogram
E-mail: schlaget@4verkeriet.se
Postbeskrivning:  Jag ansvarar och sammanordnar Schlaget, MatNat-sektionens stora och underbara Kravall. Jag är Spindeln i nätet som får allt från gückeltävlingen innan efterschläppet till maten på sittningarna att vara i världsklass. Storschlagna, Schagolika Schlaget är på gång. Utöver det är jag ansvarig för all personal under våra evenemang och alla jobbutbyten.
Varför sökte du 4V?:  Ett festeri där kemister, biologer och blandade andra mysiga människor kan vara med i, hur kan det inte vara en skitkul idé? ps: vem vet bättre om livet och alkohol än biologer och kemister?!
Varför sökte du just din post?:  Att ha varit på så många kravaller såg jag ett guldtillfälle att få anordna min egna! Och vad passar bättre än kravallen som står mig närmast till hjärtat – Schlaget!
Vilken post hade du inte velat ha?:  Sponsorposten ser jag som något någon med bättre talang att få tag på pengar och avtal än vad jag är borde ha. Så all respekt till Magic Max!

Övriga ansvar:  Fikansvarig – där jag finns ligger en rykande kanelbulle eller knaprig mazarin inom 2 meters omkrets, alltid.
Bästa låt just nu:  “Concerning hobbits” – lyssna på den och säg INTE att du slappnar av!? “Swedish Fika” är min själsliga theme song.
Alias:  Bruliwer, son of Brunior, son of Brulf.
Filosofi:  Glass är livet, fika är svaret.
Sjukaste sida:  När rätt låt sätts igång, så blir jag plötsligt ett världsturnerande proffs i vad nu för dans som passar bäst till låten.
Fun fact:  Sommaren 2017 lyckades jag dansa av en led i ena knät, men fortsatte resten av natten. Efter två timmars sömn blev det sex timmar på akuten och en mindre operation. Worth it!
Gör på fyllan:  Ser cykelvägen hem till Ryd som en crossbana, har ännu inte kraschat själv, men kan inte säga att andra runt omkring mig går säkra.
Drömmer om:  Att se Schlaget skina starkt lik den solstråle jag har byggt upp den som i mina tankar. Det och att vinna på chokladhjul fem gånger i rad.
Tre saker jag är dålig på:  Mikrobiella organismers fortplantningstaktik, att säga nej till glass, och korsord.
Hobby: : Skapa hantverk av ståltråd. Oh! Fika och glass igen.
Bäst av alla i 4V på:  Ordvitsar
Vart hittar man dig?: : Krypandes bland blommor och buskar för att jag har hittat något spännade småkryp eller djur som jag följer efter, eller på Kårallen och utvecklar mina redan skillade dansmoves.

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *