Lagschläpp SCHLAGET 2016

lagsläpp

Hejsan alla sköna människor!
 
Nu har det blivit dags för lagschläpp till Sveriges största gyckeltävling SCHLAGET som i år går av stapeln 1-3 december!
 
Gyckel och universitetet är lika synonymt som Linköping och motvind! Vad kan då vara bättre än en tävling där de bästa lagen gör upp mot varandra och där vinnaren röstas fram av publiken! Vare sig ni har erfarenhet av att gyckla eller inte spelar ingen roll. Lagen framför ett gyckel-medley på ca 5 minuter och vad det ska handla om bestämmer ni själva! Det kan handla om nolle-p, menskoppar eller det sjukaste ni kan komma på bara, ni kanske låtsas att ni…är..en häst? Ni är en shetlandsponny, manen er är svart och grå, hästar kan man lita på! 

Förra året vann PsykO och deras gyckel nynnas fortfarande på varje dag! Här kan ni se deras uppträdande: 

Lagen har ingen bestämd storlek, så länge ni är minst två personer och inte fler än att alla får plats på scenen i kårallen!
 
—- Anmälan —-
 
Anmälan sker till schlaget@4verkeriet.se och öppnar klockan 07:00 på fredag den 23e september. Anmälan stänger den 30e september men det finns ett begränsat antal platser vilket innebär att det är först till kvarn som gäller!
 
Priset för anmälan är 300 kr per lag. Summan fungerar som en delbetalning till lagpaketet som likt andra tävlingshelger kommer att ligga på ca 750 kr per person. Denna summa betalar ni sedan i november. I priset ingår fulvinsrunda, fulsittning, torsdagskravall, lagfest på fredagen, tävling på lördag, finsittning samt eftersläpp!
 
I er anmälan vill vi ha kontaktuppgifter till en lagkapten samt hur många deltagare ni har i ert lag.
Den 30:e september kommer sedan ett mail skickas ut till lagen som kommit med. Ni kommer då få information om hur delbetalningen betalas in, regler till tävlingen samt övrig info!
Vi kommer även vilja att ni skickar in en lagbild till oss kort därefter.
 
Efter tävlingen delas tre priser ut där kategorierna är:
 
• Bästa framförande (röstas fram av publiken)
• Bästa tema (att framförandet och texten har ett genomgående tema)
• Bästa hud
 
Har ni några frågor får ni jättegärna vända er till vår Schlagetansvarige, Olav Bengtsson, via facebook eller mail: schlaget@4verkeriet.se
 
Och kom ihåg: SCHLAGET is coming!

Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *