4-verkeriet 15/16 säger farväl

Det har blivit dags för oss att ta klivet in i patethimlen och lämna över till ett nytt gäng. Vi är mer än övertygade att 4-verkeriet 16/17 kommer att göra oss stolta och göra Schlaget 2016 till det bästa Schlaget någonsin (men kom ihåg att det alltid var bättre förr).

Vi vill även passa på att tacka alla som varit med och gjort vårt år till ett riktigt festligt år! Våra jobbare, våra festeristvänner, våra partners, rumskompisar och vänner som stått ut med oss, vår sektion och ni härliga personer vi träffat i toakön och sedan aldrig mött igen!

Vi lämnar er med en avskedsfilm där vi har valt att ta med några av höjdpunkterna under vårt år!

4-verkeriet 15/16 OUT *drops the mic*


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *