Sök 4-verkeriet 16/17

Äntligen är tiden kommen… Det är nu dags att söka till 4-Verkeriet 16/17, MatNats explosiva festeri!

Självklart hoppas vi att ni är lika taggade som våra bebisar på att vara med och skapa det mest episka festeriståret någonsin.
Ni kommer bland annat att anordna läsårets första och antagligen rockigaste kravall, On the Rocks, men även det oförglömliga SCHLAGET – Linköpings största gyckeltävling!

Vi vill givetvis se att så många som möjligt söker, vilket görs superenkelt genom detta frågeformulär

Vi tar emot ansökningar t.o.m. 24/1-2016.
Om du har några frågor eller funderingar, tveka inte att höra av dig till Tess eller Ludvig. De svarar på allt du kan tänkas undra över.

De poster vi har att fylla är nedanstående:

LJUD OCH LJUS
LoL är den posten som ordnar musik till alla fester, bokar artister och har kontakt med forte!. På kvällarna har du hand artisterna och ser till att de trivs och vet var de skall vara. Förutom musiken är du även ansvarig för att discobelysningen ska vara något utöver det vanliga.

TRANSPORT
Tranportposten funkar som en allt-i-allo! Man fungerar ofta som ett team tillsammans med intendenten. Om man har körkort och tillgång till egen bil med dragkrok är detta ett stort plus för denna post.

MAT
Som matansvarig har du hand om allt som rör mat på eventen. Under året är det du som planerar, gör en budget och fixar så att ingredienserna beställs samt ser till att maten tillagas.

INTENDENT
Intendenten har koll på allt som behövs hållas koll på. När de andra posterna vet vad de ska ha är det ditt jobb att införskaffa det och se till att allt är på plats när det behövs! Man fungerar även som en sekreterare på möten och liknande.

SITTNING & GYCKEL
Som sittnings-och gyckel ansvarig är det ditt jobb att fixa allting till sittningarna. Du väljer maten, drycken, fixar med dekoren och bokar underhållningen. Det är även ditt ansvar som gyckelansvarig att se till att 4V har gyckel att framföra, samt ta emot bokningar för gyckel. (Detta kräver inte musikalisk talang!)

ÖL & BAR
Som öl och bar är det du som har hand om all dryck som serveras på eventen under året. Du planerar drycken, budgeterar och köper in det som behövs. Du planerar även hur du vill att dina barer ser ut samt ser till att de finns barchefer i alla din barer.

SPONS
Som spons är din uppgift att kontakta företag om eventuell sponsring. Det är även ditt ansvar att fortsatt kontakt hålls med företagen och att avtal skrivs och spons rullar in.

PERSONAL
Personalposten ansvarar för jobbutbyten, håller koll på datum för dessa och att ser till att kalendern är uppdaterad med tider och datum. På festkvällen ansvarar personal för att alla vet vad de ska göra kring riggning och städning och att det finns ett jobbschema att följa när festen är öppen. Man ska kunna prata inför folk och vara ordningssam då det blir mycket datum, tider och frågor!

SCHLAGET & VICE CHEF
4-verkeriet´s största och mest episka event är gyckeltävlingen Schlaget. Som Schlaget-ansvarig är det du som är projektledare för denna tillställning! Din huvudsakliga uppgift är att planera gyckeltävlingen, sköta kontakten med lag och se till att allt flyter på smidigt! Resterande av verksamhetsåret har du positionen Vice chef, där du får hjälpa chefen att hålla ställningarna och leda 4V mot de mål som vill uppnås!

TRYCK & PR
Det är du som ser till att vi syns, hörs och finns överallt! Allt från affischer och lakan till facebookevent och hemsidor, ingen på campus ska missa vilka vi är eller vad vi gör! På den här posten kommer ni vara två stycken som samarbetar.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *